Segítőként a 2021-ben ébredni

2021.01.06

A 2021-es évértékelőm két részre osztottam. Az egyik általánosságban szól azoknak, akiknek (itt található: https://www.pirosmajom.hu/l/2021-altalanossagban/). Míg ez a része olyan segítőknek, kik konkrétan azért is vannak itt, hogy saját felismerésük, és folyamatos önmagukra ébredésük által hassanak sokakra, a nagy EGY részeként (Bár ki az, aki nem hat? 😉 ).
Ha úgy érzed, ez a rész Téged szólít meg, kérlek tarts velem.

Bevezetésként már a közepébe is csapnék.

A 2021 egy olyan új dimenzió lehetőségét nyitja meg, folytatva a 2020-as energiáját, mely tele lesz szebbnél szebb csodákkal, felismerésekkel, valódi megtapasztalásokkal. Ehhez azonban meg kell végre érteni, mi is az igazi csoda, s mi ez az új dimenzió, melyben jelenleg itt, együtt létezünk.

Most már minden látható, és láthatatlan mester azon fog igyekezni, hogy azok a lények, kik szolgálatot jönni érkeztek ide, végre beleálljanak a feladataikba. Miért is?
Mert egy segítő egy apró tettével százakra, ezrekre, sőt milliókra hat. Továbbá azok, akik eddig aktívan ténykedtek, rendkívül fáradtak. És ez nem vicc. Mert azok helyett is dolgoztak, kik még ellébecoltak az eddigi, 3 dimenziós térben. Szóval kell, igenis kell mostmár felvállalni mindenkinek a saját feladatkörét.

Mindegy, hogy erre már tudatos vagy, vagy nem, tudnod kell, hogy minden, amit teszel, felelősséggel jár. Az is felelősséggel jár, ha eddig a könnyebb utat választottad. Mindennek meglesz az eredménye. Ezért ez az év tökéletesen meg is fogja mutatni, milyen hatalmas erőforrás vagy. Bármit teszel, az már szinte azonnal vissza fog tükröződni feléd. Bármit. Ezért a legoptimálisabb az lenne, ha minél előbb tudatos cselekvővé válnál (ha még nem vagy az). Ha azt fogod látni, hogy körülötted mindenki fél, aggodalmaskodik, akkor tudd, dolgoznod kell a saját aggályaidon. Ha áramlásban látod magad körül a világot, a legnehezebb pillanatok ellenére is azt érzed, rend vesz körül, akkor tudd, valóban minden rendben van veled is.

Nem azért születtél erre a világra, hogy megmentsd. Azért születtél ide, hogy magadat tápláld, szeresd, s ezáltal emeld a világ és testvéreid rezonanciáit. Ezt pedig csak valódi forrásodból vagy képes megtenni. Ha tudatos vagy már arra, ki vagy, s mi célból születtél ide, akkor valóban tudod azt is, innentől kezdve már minden nagyon könnyed lesz számodra (még akkor is, ha egy lét omlik körülötted össze). Mert tisztáznunk kell valamit. A legtöbb szellemi minőség nem azért van itt, hogy az emberek fizikai porhüvelyét - mely múlandó- mentse meg. Itt saját SZELLEMI testvéreinknek kell most kezet nyújtani, s puszta létezésünkkel példát mutatni, hogy mi a helyes irány, mely mindenkit egy csodásan tápláló új világba vezethet.

Szóval, ha azért jöttél ide, mert az életeddel sokakat kell ébressz, éltess vagy támogass, akkor biztos lehetsz benne, hogy minden erő (függetlenül attól, hogy az a fényt vagy a sötétet táplálja, hisz a TE szinteden már minden EGY) azon fog munkálkodni, hogy beteljesítsd a küldetésed. És ehhez minden létező módszer be lesz vetve, hogy elérjék azt, hogy beleállj az utadba végre. Ez lehet egy egyszerű munkahelyi változás, párkapcsolati krízis, de akár a lépcsőn is lezúghatsz, hogy végre megértessék veled, felelős vagy tetteidért, viselkedésedért, érzésvilágodért, mert ezzel a nagy EGY törvénye alapján teremtesz.

Senki nem várja el tőled, hogy médiummá válj, gyógyászattal foglalkozz vagy spirituális tanító legyél. Sőt, akik érintettek ebben, azokat is kérem, gondolják át ezerszer meg egyszer, dolguk van-e még a spirituális világ ezen területein. Higgyétek el, nem én döntök, nem én szelektálok. A dolgok rendje ez, hogy azt kapjuk, amit adunk. Az vagy, amit élsz. A kozmikus törvények alapján pedig előbb vagy utóbb mindenki számot fog vetni a saját leélt életéről, életeiről önmaga felé. És ebben az életben talán jó haszon a megmondani másoknak a jövőt, de vajon biztos vagy-e benne, hogy az ő jövőjét, s nem egy lehetséges jövőképet látsz, melyet aztán te teremtesz meg a testvéred számára? Valóban kecsegtető uralkodni mások karmája felett, levenni azt, stb... De miért akarod elvenni a másik szerető részedtől a felismerést, hogy egy pillanat alatt ő maga levetheti összes eddigi karmáját?

Egy a tudatosság lényege. Tudd, hogy milyen minőség vagy, és aszerint az önmagad és mások iránti felelősséggel, alázattal, és szeretettel éld az életed. Ennyi. Pusztán ennyi tudatosnak lenni. Tisztelni mindent, ami körül vesz, ami bennünk van.

Mi is lenne hát a megoldás, vagy útmutatás erre az évre?

 • Elsőként azt kérem, végre ébredj fel! Mert nagy szüksége van és lesz rád az emberiségnek. HA még nem jöttél rá, ki is lakozik valójában benned, ebben az évben végleg felismerheted. Az eszközöket ehhez csak TE válogatod meg. 😊
 • Aminek itt az ideje, számodra eljött végre. Oly régóta vártuk már ezt. Mind, kik együtt, egységként itt vagyunk egy térben. Ezért senki sincs már egyedül, látatlanban mindnyájan fogjuk egymás kezeit. Egy hatalmas, kristály fényben csillogó kollektív hálót alkotva.
  Mert ezek vagyunk mi, emberek. Kik felismerték önmagukban, hogy istenek. Mind, kik itt élünk, mind isteni minőségeket élünk. Ehhez viszont érdemes megérteni, mit jelent egy isteni létforma.
 • Érezned kell, minden pillanatban, hogy EGY vagy ezzel a térrel, s ami neked fáj, az sokakat elér végre és végleg. Ami rád hat, az hat rám is. Ha szomorú vagy, érzem. És ha nekem vannak fájdalmaim, azt te is érzed. És sajnos ez ismét nem vicc. Légy mindig tudatos erre, hogy mások, sokak érzékelése már egy igen magas szint.
  De jó hír az, ha érezzük egymás negatív minőségeit, akkor ugyanúgy tölthető ebbe minden pozitív. Minél jobban vagy a bőrödben, annál jobban vagyok én is, annál jobban vagyunk mi, mindannyian. Mindegy, hogy a világban körülötted mi történik, érzed, hogy valami láthatatlan erő tart. Hát..., ezek vagyunk mi, a TE láthatatlan segítőid. 😊 És a te láthatatlan kezed már sokszor emelt fel engem is, mikor lehullani készültem.
 • 2021-ben több szintet járhatsz meg egyszerre, vagy egymás után. Néha nem elég egy meditáció, vagy elcsendesülés a megoldásra, itt már fizikai szinten is meg kell tanulni hatni. Igen, bele kell állnod fizikailag is az utadba. Hogy az mi, érezni fogod. Csak figyeld, mit nem akar az elméd, csak figyeld, mi az, amitől félsz és rettegsz. Vajon elég bátor vagy már ahhoz, hogy szembenézz mindezzel? Szóval TE magad kell válj a spiritualitássá. Azzal, amit képviselsz, ahogy élsz, ahogy lélegzel, a tekinteteddel.
 • Ebben a dimenzióban legalább annyira van jövő, mint múlt és jelen. Itt már egybe olvadnak ezek is. Ezért jövőd számtalan lehet, csak dönts végre, s vállald döntésed mindennemű következményét. Ha nem döntesz, az is döntés lesz. És annak is lesz következménye. De az istenek teremtenek, és döntenek, ők már nem egy magasabb erőre bízzák az életüket, hanem megértik, hogy ők maguk a magasabb erő. Így már senkitől sem várhatod el, hogy megmondja helyetted, mit tégy.
 • Csak akkor lesz fájdalmas számodra ez a lét ebben az évben, ha ellenállsz annak, aki vagy. Mert az ébresztésed akkor is megtörténik már, ha nem akarod. Ez a dimenzió már sokkal többről és többekről szól, mint te. Itt már MI vagyunk. Bármit is hoz az élet, hidd el végre kérlek, ha az a te lényed világa, azonnal otthonosan fogod érezni magad benne. Még a téged körülvevő nehézségek ellenére is, ott lesz az a hívó és megnyugtató érzés, mely a valódi otthon és hála világa.


Mivel gyógyíthatod magad?

Csakis magával a végtelen, kozmikus erővel vagy képes gyógyítani. Mert már te is, és ez az év is, és mi mindannyian kik itt létező lények vagyunk, a nagy kozmikus terv részei lettünk.
Ez néha egyszerű, néha nem. De mindig próbálj a legegyszerűbb eszközzel, önmagaddal gyógyítani. Mindenki tükröd, mindenki Te vagy már, ki veled szemben áll, néz és ébred. Minden és mindenki. Még egy falevél is. Ezért érezned kell, mi a jó iránya ennek. A szíved tiszta és mindig érzi. Mert a mi kollektív szálunk benned ott keletkezik.

Eszközök, melyben magad felismerheted:

 • Merj másokat érezni! - Mikor azt érzed, valami negatív érzés van benned, keresd meg annak forrását. Ha te vagy, ha nem, felelős vagy érte, nem véletlen érzed. Talán azért, mert erre most neked is szükséged van. Ezért konvertáld azt át megértéssé, szeretetté, türelemmé (bármi, ami a negatív érzés ellentéte). Majd mikor már sejtszinten érzed a pozitív aspektusát ennek, küldd szét a térben. Engedd át magadon, majd az éteri testeden az érzést. Huss!
 • Értsd meg végre, hogy sosem a másik "bunkó" vagy "szemét" veled! - TE vagy mindennek a gyökere. Ha ezt érzed, lehet épp te is bunkó voltál előtte vele, vagy te is szemétkedtél vele. Vagy épp nagyobb mesteri szinten áll nálad, és tudatosan nyomkodja a gombjaidat. A nagy mesterek báránybőrbe bújt farkasok, szóval tartsd nyitva bátran a szemed, nehogy eltéveszd, és elveszítsd őket. Mert akkor tényleg végleg magadra maradsz, ők meg majd mosolyognak rajtad a háttérben, és azt gondolják: "Így is jó, ez mind az Ő választása!" 😊
 • Lásd, hogy mindennek a forrása te vagy! - Valamiért az, amiben vagy, neked jó. Ez esetben vagy észreveszed az "örömforrást", ami ezekkel a kellemetlen helyzetekkel táplálnak téged, vagy megérted, hogy te vagy mindennek a forrása, és többé már senki nem lesz az ellenséged.
 • Védd a tested! - Egy igazi mester tudja, hogy teste a szentség temploma. Egy igazi segítő pedig úgy is él, hogy tudja a felismerései, megtapasztalása, a puszta fizikai élete táplál, segít másokat. Ezért fontos az egészséges táplálkozás. Nem győzöm hangsúlyozni az állati ételek romboló hatását. Akár spirituális, akár egészség szempontjából. A TE tested már sokkal könnyebb, valódi élettel teli energia. És ha húst eszel, magad nem csak szimbolikusan, de fizikailag is a halállal élteted... Gondolj csak bele. Ebbe az egy mondatba. Szerinted természetes? Továbbá nem csak embertestvéreinket, de az egész világot szolgáljuk már.
 • Elme, nem el-me. Ne ellenkezz vele, de ne is engedd neki, csak szeresd. Engedd meg magadnak azokat az elmebeli vágyakat, melyek a szívedből gyökereznek. De csak azt, mely valóban a szívedből, a végtelen szeretetből árad. Mert azok a vágyak nem ellenségek, hanem nemes célt szolgálnak.

Figyelj szavaimra kérlek, mert most mindennek van jelentősége. Főleg ebben az évben. Érzed az erejét számmisztikailag? Végre beléptünk az ötödik dimenziós térbe. De itt már csak azok a mesterek segíthetnek, tevékenykednek, akik valóban felismerték minőségüket. Tudattalan teremtésnek már nincs helye és ideje. Vége van az efféle káosznak. Most, 2020-ban egy teljesen tudatos káosz vette kezdetét, ami megtanította az embereket végre, hogyan rakjanak rendet akár a fizikai, akár a mentális térben. Nagyon sokan, precíz elhivatottsággal dolgoztak azon, hogy a 2020 olyan legyen, amilyen.

 • Nem az év a hibás, nem a negatív oldal. Te, te vagy a hibás, ha így gondolod. Te nem veszed észre még mindig, milyen különleges csodák zajlanak a háttérben a Te ébresztésed érdekében.

 • Aki szolgálatot tesz, az nem dualizálhatja vagy oszthatja meg magát tovább, az már nem mutogathat a fényre, sötétre. Mert ő maga mindkettő. Nem utálhatja már a férfit, vagy a nőt, mert felismeri, hogy lénye valójában már rég nemtelen.

 • Nem élhet már tovább hazugságban, hanem az abszolút igazság forrásává válva megértheti valódiságát.
 • S nem külső káprázatoktól, meg földönkívüliektől, meg különböző szférák lényeitől várhatja a megmentést. Nincs ki megmentsen, mert te vagy a mindenek teremtője, ezt értsd meg végre.


Így vajon lehet-e ebben a térben igazi tanító, ki még nem rakott rendet előtte a saját káoszában? Hogy segíted, ha te sem mered megtapasztalni a teremtésed káoszát? Hogy tanítod meg takarítani, s rendet tenni a másikat?

Hát segítőként, neked ezt fogja jelenteni a 2021. Az emberek előtt járva, de velük együtt fogod eddigi saját teremtéseid, döntéseid eredményét megízlelni, s annak megfelelően élvezni vagy változtatni. Ugye milyen izgalmas lesz? Minden nap egy élet, sok-sok felismerési lehetőségekkel. Hirtelen változásokkal, átértékelődésekkel. Zuhanhatsz vagy repülhetsz, attól függően, hogy épp mihez lesz kedved. A teremtéseid már olyan gyorsan visszaérkeznek hozzád, hogy öröm lesz lelassult állapotban, lazító teával végignézni.  🤣

A 2020-as évértékelőmben leírtam, pont a segítőknek: Azt fogja neked az év mutatni, amit látni szeretnél. Miért? Mert ezt akartad megtapasztalni. Meg is adták neked. Ha félni akartál, félhettél rendesen. Ha azt érezted, zűrzavaros, kaotikus a világ, benned is minden logikátlanul szétesett. Ha még nem mertél szembenézni önmagaddal, bátran hibáztathattál másokat saját gyengeségeidért. Megismerhetted a valódi és álspiritualitást, és választhattál, melyikkel kívánsz tovább együtt élni.
De jó világ is volt ez a 2020. 😊 Én minden pillanatát élveztem, még azt is, amikor szenvedtem. De mertem ezt az évet szeretni. Aki még nem látja magasabb szinten a valóságot, fel nem fogja, miről maradt le. Olyan csodás változások történtek az univerzumban, melyre szavak nincsenek. Olyan ritkán történik ez meg. Tökéletes ARATÁS volt bizonyos szférák részére. És tökéletesen igazságosan dőlt el minden, ki hova kíván menni a következő évben. És ott is landolt. Ezt 2021-ben láthatjátok. Még mélyebbre lehet ásni a felismerésekben. De a legnagyobb csodát is el lehet képzelni, mely azonnal rég vágyott céljainkhoz repít minket.

Drága utastársam! Ha még nem mered kinyitni a szemed, kérlek, ébredj! Ebben az évben olyan jó lenne együtt, kézenfogva végignézni fentről az eseményeket. Kérlek hidd el, hogy ez a világ valójában olyan könnyed a számtalan nehézségei ellenére. Mihelyt felvállalod a saját lényed, mihelyt meg mered adni magad a valódi utadnak, célodnak, rendben lesz minden.
Mitől félsz? Az élettől? Haláltól? A szavaimtól? Valójában legbelül te is tudod, mi történik egy ideje, s mi zajlik ebben a pillanatban. S azt is tudod, mi a valódi vágyad, merre vezetnek most minket...
Ennyi a takarítás. Ennyi a rendbetétel a saját világodban. Lehet csak egy pillanat lesz, egy tekintettel. Talán egy kisebb szócsata a főnököddel, szeretteiddel. Vagy egy meditatív állapotban ráébredsz, hogy mától megváltozik minden. És valóban így lesz. Ráírni valakire, aki eddig látatlanul is annyit tett már érted (Csak annyit: Mindent értek, végre itt vagyok, ha kellek!).
Merd érezni végre a saját erődet. Segítőkre nagy-nagy szükség van. Nem miattam, és sokak miatt, hanem pont érted. Mert attól te leszel jobban, ha megérted, milyen szolgálatot teszel önmagadnak és ezáltal milliónyi részeidnek. 😊 És nem csak gondolatban, hanem a fizikai tettekkel hatni, manifesztálni végre, kiterjeszteni lényed lényegét. Mert itt az idő, hogy megmutasd a nagyvilágnak, ki is vagy valójában. Merni más lenni, mint eddig. A legapróbb dolgokkal kezdve. Hatni, és alkotni. Egy új világot.

Ebben az évben fontos lesz, hogy sokat töltekezz az önmagodból. Merj magányodba elhúzódni, ha úgy érzed, annak van itt az ideje. Akik szeretnek, hidd el, végül meg fogják érteni, hogy néha szeretsz egyedül lenni.
Tegyél sok-sok olyan dolgot, mely szeretettel vesz körül téged (itt nem más emberekre gondolok, hogy őket kéred meg, szeressenek. :D). Magad olyan dolgokkal, tevékenységekkel, melyben szeretve érzed magad.
Merj szembemenni a félelmeiddel. Merd meglátni végre őket, és most, ebben az évben végre máshogy csinálni valamit, mint eddig ezerszer.

Más vagy, mint a többi ember, és ezt te is érzed. Végre már nem kell, és nem is tudsz elbújni. Mert az 5. dimenziós térben, aki már érett erre, valóban lát téged. És nincs rosszabb annál, mikor bort iszunk és vizet prédikálunk. Akik veled egy rezgéstérben vannak, megérzik a hamisság legapróbb szikráját is. 😊

Hidd el, sokan vannak körülötted, akik nem csak segítenek, de kíváncsian figyelnek téged. És a megjelenéseddel, a lényed természetével segíted, támogatod őket, ők pedig téged. Ezért spirituális munkát is csak akkor érdemes végezni, ha valaki érti már, hogy ő maga a spiritualitás. Ezért fog a következő évben ez a világ is kicsit szétszakadni. Sokan merik meglátni végre a valódi spirituális irányokat, az igazi mestereket, tanítókat, akár önmagukban is. És ezek az emberek már egyre nehezebben fogják elviselni az álspirutális világ energiáit. Mindenki értse ezt úgy, ahogy jónak látja.

Tanuljunk meg végre együtt dolgozni. Szerintem ez az egyik legfontosabb és legnemesebb cél ebben az évben. Együtt dolgozni úgy, hogy talán a valóságban nem is ismerjük egymást. S ha igen, merjük meglátni egymást önmagunk szemében. Én már nem félek tőle. És te? Jössz végre velem? Ha látjuk magunkat, látjuk valódi énrészeinket, akkor segítséget is könnyebb lesz kérni, s elfogadni a valódi útmutatásokat, ki nem helyetted akarja majd a problémád megoldani. De segít a megértésben, a felismerésben, hogy valójában mindennél erősebb vagy, és ezt tényleg fel fogod ismerni.

Mindennél erősebb vagy.
Mindenkinél szebben ragyogsz.
Minden létezőnél boldogabban élsz.
Mindenben képes vagy meglátni önmagadat.
Mindenkivel megérdemled az öleléseket, a kapcsolódó szeretetet.
Mindenségben élsz, és ez a te fényed.

2021 ezt ígéri neked. Egy még izgalmasabb évet, mint a 2020-as világtestvére. 😊 Hogy izgulni szeretsz-e, az már más kérdés. De lehet kapaszkodni is, amíg el nem veszik lábad alól a talajt, hogy megtanulj másokkal együtt repülni.

© 2013 pirosmajom| Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!