2021  ÁLTALÁNOSSÁGBAN

2021.01.05

Kezdem is azzal, hogy rengeteget és számtalan nézőpontból írhatnék a 2021-ről, mert ahány teremtmény, annyi teremtés. Ahány döntés, annyi következmény. Mégis most igyekeztem általánosságban csokorba szedni azokat az információkat melyek talán támpontot adhatnak.
Aki még ennél is többre vágyik, annak ajánlom figyelmébe egy másik írásom 2021-ről. https://www.pirosmajom.hu/l/segitokent-a-2021-ben-ebredni/

Na de nézzük is az általánosságot.

Káoszból rend, zűrzavarból harmóniát teremt. A gondolatból lényeket, így lényegeket. Minden most kezdődik el, ebben az évben. Új lényként élni. Az leszel, amit 2020-ban erre magadnak kiválasztottál. Ne merj ettől kevesebb lenni. Boldogan viseld következményeit eddigi teremtéseidnek. Azért, hogy most utoljára dönts, akarsz-e élni régi teremtéseidben, vagy követed lényedet.
Ez a mágikus rend éve
. Itt most rendet tesz mindenki, minden szinten. Ha bátor vagy, és önmagadba mersz nézni, letisztulnak előtted az események, és képes leszel észrevenni a dolgok mögött zajló valódi történéseket.
Légy résen! A rés pedig nem más, mint a gyengeséged felismerése. "Rés a pajzson." Vedd észre végre, hogy csodálatraméltó a gyengeséged, hisz az egyetlen, aki nem vár el tőled semmit. Semmit. Ez a valódi szeretet. A gyengeséged nem akarja magát etetni. Csak te eteted azzal, ha elnyomod. Azzal, hogy nem veszel róla tudomást, és ezzel elfordulsz önmagadtól. Merd látni a rést magadon, mert talán valójában fény van mögötte.

Ennek az évnek a jelmondata: Legyél mindig rendben!
Aki rendben van önmagával, az a káoszban is képes rendet teremteni. Így lassan láthatod, hogy a kis kozmoszodban rend lesz körülötted. Megérted, hogy mindent te teremtesz, mert valójában mindenkivel egyben rezegsz, EGYben vagy. Így már nem kell másokat hibáztatnod többé saját sikertelenségeidért. Így már méltán lehetsz büszke saját sikereidre, valódi eredményeidre.

Tehát nem arról van szó, hogy innentől csak mosolyogni szabad. Ehhez viszont érdemes foglalkozni azzal, mi is a rend-szer? Mit jelent a valódi boldogság? Vagy mit jelent az, amikor rendben vagy magaddal? Ennek felismerésében, megértésében segíthet a benned lévő zászló, iránytű, mely mutatja a valódi helyes utat. Egy semmihez sem fogható tiszta érzés, melyben ott rezeg a TUD-OM minősége. Talán, mint a mostani időszak, melyet mindannyian élünk.
Persze hosszasan lehetne ecsetelni, mennyi minden omlott össze a nagyvilágban, de valaminek már történnie kell, kellett ahhoz, hogy az emberek ráébredjenek, hogy az, ami eddig volt, már tarthatatlan.
Most sem az a döntő helyzet, hogy kell-e maszk vagy nem, vagy akar-e valaki védőoltást vagy nem. Hanem a mögötte zajló forrás lényege. A félelem... s minden döntés, melyet a félelmeink által hozunk, és okozunk ezzel másoknak.

/ Ha félelemből nem merjük vállalni önmagunkat, az belül, bennünk káoszt teremt. S ha egymás torkának ugrunk a világ által nyújtott nézőpontok által, akkor kívül fog az egység megbomlani. Ha tisztán érzékeljük a valóságot, és nem akarjuk elnyomni sem önmagunkat, sem társainkat, s ha fel merjük vállalni azt, ami belül már oly régóta meg akarja mutatni magát, az egy nemes eredményt fog hozni nem csak számunkra, de mások életét is képes lesz formálni. Gyakorlatiasan tehát... ha nem hiszel a jelen helyzetben, nyomaszt a sok szabály, akkor merd felvállalni, tegyél érte, hogy mások számára is példát mutass ezzel. Ha hiszel benne, akkor csináld tovább azt, amit eddig, védd magad a vírustól, de ne féld túl azt, ami ígyis- úgyis útólér bárkit, ha ott az ideje. Viszont semmi értelme annak, hogy egymásra mutogattok, és szó szerint egymás torkának ugrotok. Hogy a saját testvéred, aki egy veled bántod, ócsárolod, lehülyézed, halálba kívánod. Mert pont ezzel teremtesz háborút magadban és magad körül. Már annyi életben, annyi háborút éltél meg. Sosem vezetett jóra. Akkor miért lenne ez másként? Miért ne lehetne végre megtanulnunk összefogni? Elfogadni egymást annak, aki, és egyszerű megoldásra jutni?/

Szóval tudd, hogy mindennek teremtő forrása te magad vagy. És a félelmeiddel ugyanúgy teremtesz, mint a szeretet energiájával. Ezért miért ne választanád végre az elfogadás, hála, összefogás erejét, a rendet, az egységet? Miért ne tehetnéd meg, hogy mosolyogsz, kedves szavakat adsz másoknak akkor is, amikor a legnehezebb néha? Miért ne adhatnál végre te is magadból, a figyelmedből másoknak? Vagy ha eddig csak mások felé adtál, most miért ne ajándékoznád meg önmagad békés, csendes pillanatokkal?

Másik fontos tényező, hogy ebben az évben már enni is csak rendesen érdemes. Aki érzékeny a rezonanciákra, az már eddig is érzékelhette, amiről most írok. Ha a halál éltet téged, akkor válaszd azt, de ne csodálkozz rajta, ha a rettegés majd körül vesz, s végül újra és újra úrrá lesz rajtad a félelem. Mert az állatok többsége félelemben, agresszív energiák között, szenvedve él, majd hal meg. Az energia pedig nem vész el. Ételed az életed. Tehát ha megeszed, azzal a minden egy elvével egyezve az állatok "múltját" is megéled.
Aki élettel táplálja magát, annak az élete mindig tele lesz életenergiával, fénnyel. Ideje észrevenni, hogy az állatok itt mind értünk vannak. Megérdemlik, hogy végre tiszteljük őket.
Aki az új világot csak akarja élni, annak nincs helye a fényben. Aki viszont maga válik az új világgá, az annak tökéletes, sejtszintű részévé válik. S ebben a világban nem ölöm meg a testvéreimet. Ebben az évben már nem akarni kell a változást, hanem te magad válj a változássá végre.

És ha meg szeretnél változtatni valamit, kezdd mindig a könnyűvel, hogy a nehezebbhez kedvet kapj. Ez mágikus tudásunk kezdete. Merd elhinni, hogy valójában körülötted minden rendben van. Minden úgy történt, és történik, ahogy számodra az a legkedvezőbb, hogy felismerd a valódi célodat, a valódi hála érzését.

Itt, ebben a világban senki sem az ellenséged. A valódi győztes mindig az, aki sohasem harcolt. Mások arca pedig a te világod tükröződése. Mások viselkedése téged mozdulásra és döntésekre késztet. Ez az élet. Mások által megtapasztalni önmagad s eddig teremtésed. Hát élvezd! Van időd. 365 napod lesz erre.
Minden nap egy új év, egy új élet
. Hisz ebben a világban már idő és tér összeolvad örökre. Tehát 365 élet lehetősége áll rendelkezésedre, hogy a világodat rendbe tedd, vagy élvezd. Akár minden nap.
Aki úgy dönt, hogy még ebben az évben elmegy, annak nyilván kevesebb ideje lesz erre, de elmenni csak szerelemben és megértésben érdemes. Mert akkor egy pillanat is elég ahhoz, hogy az egész mindenségünket, teremtéseinket megéljük igazán.
365 napod lesz arra, hogy merj megértéseket szerelemmel, és szerelmet megértésekkel befogadni.
365 napod lesz arra, hogy láthasd, az élet ennyi
. Ennyi. És áldás számodra, ha örömködve nézheted fejlődésed.

Ha a válaszod igen, akkor hidd el, minden a legnagyobb rendben. S akkor semmi ok panaszra, hisz az ember a saját otthonában bármikor képes rendet tenni. Szóval élvezd, amit földi léted háza ad neked.

Sokan, nagyon sokan segíteni vannak itt. Szolgálatot téve nem csak az emberiségnek, de a nagy Egység törvénye alapján így önmaguknak is. És akik még nem valódi tudatossággal látják mindezt, azoknak 365 napjuk lesz, hogy felvállalják valódi útjukat. Sokan pedig tanulni jöttek ide. Sokan, kik azt hiszik, tanítani vannak itt. A feledés fátyla alatt időközben felcserélték önmagukban a szerepeket, ezért nem értik, miért vannak még mindig megrekedve. Minden nap egy új lehetőség lesz számukra, hogy megtanulják, milyen az alázat egy 5. dimenziós tér energiájában. Ez már folyamatosan emlékeztet mindenkit, és ebben senki sem kivétel. De aki már érti az alázatot, annak a pillanat felemelő és áldott lesz. Mások számára keserű ízt hagy maga után mindaddig, míg meg nem értik, mi a valódi céljuk most itt.
Merj hát látni
, merd hát felvállalni a teremtésed. Merj felelősséget vállalni. Mindenki gyönyörű tükröd. Minden létforma, ami téged körülvesz. Nincs többé ellenfeled, csak aki benned él.

A szent tudás végre a tiéd. A sorsod és az életed csak te fordíthatod meg. Már senki más nem veheti el helyetted a teremtményeidet. A karmáidat sem. Milyen csodálatos is ez. Volt idő, mikor megtehetted, hogy mások erejébe kapaszkodj. Mára már csak te maradtál önmagadnak - ez volt a 2020 év energiája. Magadra maradtál, a szó legnemesebb értelmében. Mert a te MAGODban csak te tehetsz rendet.
Fogják ezután is mások nyújtani a segítségüket. De légy résen. Mert a valódi segítő nem el akarja venni másoktól a problémáikat, félelmeiket, mint egy tolvaj. Hanem pont megmutatja azokat, hogy felismerd, hogy láthatóvá váljon számodra gyengeséged, s így dolgozni tudj végre igazán magadon. Egy valódi segítő bízik benned, bízik az ereidben, az eredetedben és az erődben.

Nem a világ lett kaotikus, ha így látod, akkor benned van valami, ami ezt láttatja. Sajnálom, ha csalódást okozok ezzel. A valódi mestereknek könnyedebb a káosz világában rendet teremteni, mert valódi harcokkal, beleengedéssel, alázattal tanulta meg önmagához az utat.
Te is képes vagy erre. Bárki, bármelyik pillanatban mesterré válhat. Ebben az időtlen térben illúzió az idősík is. Ezért egy pillanatnyi felismeréssel megváltozhat benned akár örökre minden.

Ezért fontos, hogy ebben az évben

  • Légy erős és türelmes! Magadhoz, és másokhoz is.
  • Fogadd el a valódi segítséget, az abszolút jóakaratot, ítéletmentesen! Mert néha pont azok segítenek, akiktől nem is gondolnád. Hagyd a szép szavak illúzióját, hisz az mind csak az egód lényére hat. Vedd észre a valódi szeretetet. Egy tekintetben, a másik rezdülésében. Kezdd el látni a valódi dolgokat, túlvilági szemeiddel.
  • Néha csak úgy hagyd alakulni a dolgokat! Légy önmagad életének megfigyelője. Ne akarj mindig épp csinálni valamit.
  • Vedd elő végre a titkos többleted, azt amitől mersz más lenni, mint a sok kevés. Ettől leszel EGYedi. Fontos az egyediséged, hogy erősítsd az egységet. Merd azt élni, amit a szíved diktál, és nem a félelmed.
  • A lényed esszenciájával hass, és alkosd meg önmagad új formáját. Gyarapítsd vele önmagad, és az új világot, hogy otthonunk minél fényesebben ragyoghasson.

Ne feledd, ez a te eddigi teremtéseid éve. 365 nap, 365 lehetőség, és akár egy nap egy pillanata alatt megváltozhat minden. Akár holnap, vagy amikor úgy döntesz, fáradt vagy már szolgálni a mátrix világát.
Hidd el, mindenki fél egy nagyobb döntés, vagy átalakulás előtt. Valójában pedig, ha félelmeinkkel szembe megyünk, az első döbbenet az, hogy ez ilyen egyszerű is lehet? Miért vártam vele eddig?

S egy utolsó kérdést intézek feléd kedves olvasó, mely a 2021-es energia első ajándéka tőlem, feléd:

Biztos, hogy ez a hely a te valódi otthonod?

Ha a válaszod igen, akkor hidd el, minden a legnagyobb rendben. S akkor semmi ok panaszra, hisz az ember a saját otthonában bármikor képes rendet tenni. Szóval élvezd, amit földi léted háza ad neked.

Ha a válaszod nem, akkor bízz abban, hogy képes vagy könnyedén is elengedni ezt a létet. Mert úgy is lehet. S tudd, hogy valójában minden rendben van, hisz ez az egész már egy nagy végjáték része számodra.

Ha bizonytalan vagy, akkor ebben az évben végre megkapod rá a válaszod.

A csodák eddig is itt voltak, és ezután is körül vesznek minket. Ezt csak az láthatja, aki eldöntötte, hogy végre meri látni a valódiságát ennek a fizikai s nem látható világnak.

Én ezekhez a felismerésekhez kívánok számodra

hálával teli új évet,  s minden nap új életet! 

© 2013 pirosmajom| Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!