2024, mint a SZER-ELEM éve

2024.01.02

Az én nézőpontom nem átlagos, s egyedi sem lehet, hiszen mindenkinek sajátos, egyéni útja van, melyet kihasznál, mellyel rendelkezik (vagy nem), ha igazán akar.
2024 energiája számomra a legnagyobb elfogadása annak az életfelfogásnak, mellyel eredendően rendelkezem, mely a kölcsönös tisztelet önmagam és mások felé (kik szintén tisztelnek).
Az én alapelvem az élethez, hogy csak azt tegyem meg mással, amit elvárok, hogy velem is tegyenek. Nekem ez a legalapabb törvény ahhoz, hogy itt, ebben a létformában békében élhessek együtt másokkal. Sosem az számít igazán, mások mit tesznek, hanem számomra mi az, ami a bennem lévő harmóniát képviseli. Mert ha bennem megtörténik az energiaáramlás, az kifelé is meg akarja mutatni magát. Ha tisztelem azt, aki vagyok, akkor tisztelem a körülöttem lévőket is, és ők is tisztelni fognak engem, hisz a határaimat is a legtisztább és legszentebb módon tudom kinyilvánítani.
Azt már most el kell felejteni, hogy mindig minden csak jó, hogy mindig minden a legnagyobb fizikai rendben zajlik, mert a földi élet nem csak ilyen. De a megélés, megtapasztalás befogadása csak rajtam múlik. Nincs bűn és nincs bűnhődés, fókusz, döntés, cselekvés van, melynek megnyilvánulása a körülöttünk lévő energiákban, emberek viselkedésében, élethelyzetekben nyilvánul meg. Ez a karma, ennyi. Megtapasztalás, felismerés, teremtéseink felülírása, vagy megélése attól függően, hogy érzem magam a adott helyzetben.

Az utóbbi évek energiái elég változatosak és izgalmasak voltak, ez 2024-ben sem fog elmaradni. Ha csak a számot összeadjuk, s érzésre ráhangolódunk, láthatjuk, hogy a 8-as egy olyan szám, mely folyamatos mozgásra késztet, bepörög és forog, mint az élet virága. Sokak számára ez a karma, számomra az ok-okozati összefüggések forrását jelenti. Vagyis azt, hogy minden amit kapok, azt egykor magamnak adtam. Ez egy igen szuper lehetőség azok számára, akik már képesek felismerni, hogy minden amit teremtünk, az vissza fog térni hozzánk, hisz eredendően tehát a "mi gyermekünk". Ezért nem megijedni kell egy váratlan helyzettől, és másokra sincs már értelme mutogatni tovább, pusztán csak fel kell ismerni cselekvéseink üzenetét.
A 2024-ben ismét megjelent a 4-es energiája, mert a négy elem, négy égtáj fontosak ebben a világban. Szélsőséges természetünk emberi szélsőséges viselkedésünket tükrözi a hatalmas kollektív egységben.
Szereted azt, aki vagy? Szereted az életed? Elégedett vagy azzal, amit eddig teremtettél? Ha igen, irtó szerencsés és tudatos ember vagy. Ha nem, akkor kérdezd meg magadtól, mi lehet folyamataim üzenete? Ma épp mit kellene máshogy csinálnom, máshogy viselkednem, mint eddig? A múlt már megtörtént, azon csak akkor tudsz változtatni, ha tisztában vagy egy magasabb rendű dimenziókkal teli világ törvényeivel. Csak akkor tudod felülírnia múltadat, ha képes vagyok olyan kapukon átmenni, melyre már megérettél, mely energiákat tiszteletben tartod, mert minden, amin a múltadban változtatsz, azok életét is meg fogja változtatni, akik részei voltak akkori életednek. Ez felelősség a mágia ismerete felett (melyben az előző év nagyvonalúan bővelkedett). Bármikor képes vagy tehát megváltoztatni a múltad, ha ezt szeretnéd, de azon világok őrzői csak akkor fogják bárkinek is megengedni, ha az az egységet szolgálják. Nem dorbézolhat már akárki olyan síkokon, amire még nem érett meg sem a lelke, sem emberi elméje. 
De van egy szintén hatalmas erő, mely által képesek vagyunk változtatni sorsunkon, ez pedig az idő egységében található, amit úgy hívunk A MOST PILLANATA, vagyis a jelen. Nem csak a jelenben létezni, hanem annak kellő tudatosságával élni az életet. Erre bárki képes, aki felismeri, hogy a lehetőségek tárháza végtelen és megérdemli azt, hogy ez az út számára már könnyed legyen. Ide nem elég a hit. Ide tudás kell. Tudnod kell, hogy ki vagy, s mi célból jöttél erre a világra. Ehhez kell, hogy legyenek magasabb rendű céljaid, amik nem csak téged, de az egységet is képviselik. Ehhez tudnod kell, mi az, amit igazán szeret a lelked, s mit akar emberi elméd. S ha a kettő összhangba kerül, eddigi teremtésed képes felülíródni és átalakulni egy szerelmes áramlássá. Benned ott, belül, és a benned lévő világokban, univerzumaidban, melyeket csak Te képviselsz, és melyekért csak TE vagy felelős.

A fény már nem jön segíteni, akárhogy is könyörögsz neki. Mert a fény már itt van, s mindig is itt volt. A sötét nem fog betörni hozzád, mert ott van benned, része a létednek. A 8-as egyensúlyi energiát is jelent. Okkal választottuk ezt a duális világot együtt, többen, ami azt jelenti, hogy képes vagyunk úgy dualitásban élni, hogy nem szed közben szét, mint egy fél-elem.


© 2013 pirosmajom| Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!