2023 - Tudatos - Játékos - Jelen -Lét 

2023.01.02

Lépd át a határaidat. Tudod, hogy kell- nincs több kifogás!

Ez az év nagyon sokat fog adni azoknak, akik tudják, mint jelent a 2-0-2-3, mint energia.
És akik értik, mi a HETES.
2022-vel elhagytuk az emberi elme uralta világot. Vagyis az, aki úgy döntött, megugorja a vízválasztót. Vagyis ezt az évet, ami most következik. A vizet szétválasztani pedig csak azok tudják igazán, akik ismerik a mágiát és annak szívbéli rejtelmeit. Azok tudják hát azt is, hogy minek hol van a helye, s ŐK kik, kiket is szolgálnak, vagy kit NEM. Ezek a csodás lények az EGY-et már biztosan szolgálják: Önmagukat... S talán te is közéjük tartozol. 
Lesznek beragadt emberek, akik azt mondják magukról, mester vagy isteni minőség.
És lesznek Istenek, akik szárnyalni fognak, ezért feleslegesnek tartják megnevezni magukat. Hisz isten már a Minden Is.

Eddigi évértékelőim kedvesek voltak. Most viszont rossz hírem van azok számára, akik ezt akarják hallani. Van aki már ott van, ahol lennie kell. Ebből az energiából menekülni már nem lehet. A rendeződés megtörtént, most új átrendezések következnek. Ez nem azt jelenti, hogy nincs lehetőség a fejlődésre. De. Nagyon is van. Csak annak, aki eddig másoktól várta szájába a kenyeret, annak kő keményen meg kell főznie a kőlevest, hogy jóllakjon...
Aki dolgozott eddig is magán, aki képes volt újra és újra meghalni majd feltámadni, annak minden eddigi megszokott lesz, az egész már gyerekjáték szinte. Hisz ismerős a folyamat. Azért vagyunk itt, hogy megtapasztaljunk vagy tanuljunk, vagy elvégezzük a ránk kirótt feladatokat - kinek mi a szerepe.
Sajnálni nem kell senkit, mert a sajnálat nem jó energiát szül. De aki segítséget kér, azt támogatni érdemes. Nem megoldani helyette, hanem megmutatni a saját életeddel, ő hogyan csinálja. És aki nem kér segítséget, azt ne akarjuk már megmenteni, hidd el, valamiért még jól érzi magát abban, amibe belekeveredett. Talán az a dolga, még meg kell valamit értenie, vagy pusztán azt a létformát választotta.

Volt lehetőség mindenki számára, kereken 10 év volt... 2012 és 2022 között kereken 10 év. Lehetett felismeréseket szerezni, melyeket utána fel lehetett használni arra, hogy változtassunk az életünkön. Lehetett változtatni és ha nem sikerült, újra változtatni. És újra és újra. Aki ebbe a folyamatba nem akart beleállni, az most egy jó darabig nem is fog. Max. ha az a dolga, hogy itt legyen, ebben a térben, akkor jó keményen belerúgják. És akkor egy szerencsés ember. Mert ott lesznek már mindazok, akik megfogják a kezét és kiemelik a nehéz helyzetekből, akik sugallnak megoldással, lehetőségeket kínálnak egy könnyedebb és békésebb életre.
Akinek már sok volt az a világ, amit az utóbbi időben a szemével látott, az vagy nincs már itt, vagy megpróbált nézőpontot váltani (valószínű sikeresen). Akinek meg jó ez a világ így, azok meg el vannak, mint hal a vízben, a langyosban. Ezek között rengeteg önjelölt próféta van, akik ígérnek mindent, de közben ha kicsit is mélyebben figyelsz az érzékeidre, meg fogod érezni, hogy fejétől bűzlik a hal.
(Ha valakinek sok, hogy szimbólumokban írok az új évről, az olvasson Meglepetés ezotériát, vagy igyon meg egy kávét. De meg kell végre érteni, hogy rengeteg lehetősége volt az embernek. Az embernek.) 

És az a világ, amiről most én írok, az nem a puszta fizikai valóságnak szól.

Idejöttünk, lezuhantunk saját felelősségre, saját szabad akaratból. Ennyi volt a szabad akaratunk. Akik szolgálatért jöttek ide, nem a karma játékai miatt, azok miért is teremtenek még instant karmát maguknak? Nem elég szennyezett már így is a világ?
ÉBREDJ VÉGRE! Mert ha nem teszed meg, akkor az a te saját szomorúságod lesz. Senki más nem fog már érted aggódni, volt a csapatnak erre 10 éve...
Ismételve magam, a sajnálat, aggódás, bűntudat, múltban való révülés már nem jó energia. Mert már egy olyan világba érkeztél (ha érkeztél), hogy eszméletlen nehéz lesz számodra, ha nem változtatsz. És ha te nem, majd az élet megoldja helyetted, vagy idő előtt távozhatsz a színpadról.
Ennyit a rossz hírről. :D Nem dualizálok tovább, csak egy utolsó nyomatékosítást végeztem. (Akik olvassák évről évre a soraimat, azok tudják, én nem mindenkinek, igazából nagyon keveseknek írok. És a kör szűkül...)

Én játszani jöttem ide. És te?

Na akkor...

2023 tudatos jelenlét. Tudatos jelen-lét.

A világ sokszínű lett, sok-sok kis világgal. De amilyenek vagyunk belül, olyan a kívül. Többnyire. Mert a külvilág mindig emlékeztet. De ezt gondolom már sokszor észrevetted. Persze vannak extrém helyzetek, mikor őrült dolgokat kell megélni vagy megtapasztalni, hisz egyrészt az élet ilyen, másrészt ahol dolgunk van, oda tesz minket a felettes lényünk. Továbbá azért a testünk, elménk egy duális világba született le. És ez néha baromira szét tud szedni minket. Ez így van. Szétszed. És akkor mi van? Emberek IS vagyunk. Vállaltuk, de tudjuk, hogy mindig képesek vagyunk összerendezni magunkat.

Állj most meg egy pillanatra, s gondold át, hogy TE mit szeretnél 2023-ban. 
Te mit szeretnél?

Ne hagyd, hogy más mondja meg. Se én, se más. Te vagy maga a teremtő energia, és bármi, mi szíved hajtja, az ott van benned, körülötted. És ez az egész mind materializálódhat. De ehhez nagyon fontos tudnod, ki vagy és mit akarsz. Konkrétan tudni.

  • Mit akar a tested?
  • Mire van szüksége a szívednek?
  • Mi az, ami meg kell, hogy történjen, mert az a lényed kiáradása, és anélkül többet nem élhetsz?

Kezdd ezzel az évet. Egy önvizsgálattal. A vágyaid szortírozásával.
Az igazi kincs, teremtésed gyümölcse fényleni fog benne.

Ha megérted, hogy mágus vagy és a mágia pedig te magad vagy, akkor eljött a te időd. És sokak ideje. A lelkek végre összekapcsolódhatnak ebben az évben, és egy igazán jókat, nemeseket alkothatnak, EGYÜTT.
(Persze gondolom már szükségtelen megismételnem, hogy érdemes az adott rezonanciának megfelelő táplálkozás vagy életvitel, mert a test azonnal jelezni fog, ha valami nincs rendben. Azonnal. Ennyire egyek vagyunk már a testünkkel. Olyan jó fej, hogy szól: "Hé, ez nekem nem jó, válts témát kérlek!")
A kör tehát bezárult. Egy lettél mindennel. Élvezd és érezd. És vállalj felelősséget teremtéseidért- mert kidobnak innen a f@szba. - hisz nem csak egyedül vagy már benne. Hanem sokadmagaddal. Nem csak magad miatt érdemes jól lenned. Világaidért te felelsz. A világaidat pedig önmagad által teheted jobbá. És a világaid összekapcsolódnak mások világaival...

És most mondom ki 2023 energiáját... kapaszkodj meg. Ha nem tudod eldönteni, ki vagy és mit akarsz, majd én meg mondom neked. Ugyanis valakinek dönteni kell helyetted, aki most, ebben a pillanatban én vagyok. És ettől a mondattól azonnal meg fogod érteni, ki vagy. Én pedig nem unatkozom többet egyedül...

TE ÉN VAGY-OK. MI egyek vagyunk.

És én itt és most nem létezek. A te kezeddel írok. A legdurvább az egészben, hogy te sem létezel. Egy programot írunk itt, együtt ketten. Ez az első 2-es.


Jön a O.... Egy nagy nulla, semmi. Eddig a minden voltál velem, együtt, most egy nagy nulla lettél. Milyen érzés megsemmisülni? Mit érzel??? Ugye milyen jó eggyé válni a bezárt körrel és csak pörögni, mint egy végrehajtó elem? Szokj hozzá, mert te ebben az évben már magad fogod világaidat aratni, és elsőként a saját életeddel kezded. Ehhez érdemes elkezdeni foglalkozni a halál misztériumával. Foglalkozz többet az álmaiddal, mert azok mindig ott vannak neked. Olyan nincs, hogy nem álmodsz. Mert mindenki álmodik, csak nem emlékszik rá. Szóval ez sem lehet többet kifogás (Vagyis pontosítok. Magadnak bármikor kreálhatsz kifogásokat, engem ez már nem fog érdekelni...). Egy mágusnak meg kell tanulni emlékezni a más szférák életeire, és pontosan megtanulni a saját magunknak szánt álombeli szimbolikát IS. Sok időt és energiát lehet megspórolni vele. :)

Te egyáltalán nem is létezel ebben a világban. Az egész csak egy illúzió. Erre emlékezz!
És most ÉBREDJ FEL!!!!

Fel kell ébredned végre, mert ha nem teszed meg, az elméd örökre bezár téged ebbe a három dimenziós térbe. A titok mindig a nullában van. És az egyesekben (EGYénekben), kettesekben (Dualitásban). Ennyi. O - 1 - 2.
2012 a mindenség kezdete volt azok számára, akik résen voltak erre. Ez volt 2012 nagy játéka. Egy pillanat műve. Sokan fizikailag is belealudtak. És bumm, azok voltak a győztesek. 2012. december 21... vagy 12... mindegy. Két kapu is nyílt a tudatodnak, vagyis a hármas egységednek, ha akartál és így döntöttél - test-lélek - szellem lettél végleg. Vagyis belealudtál és meghaltál.
Talán egy  kurv@ nagy illúzióban élsz. Mi van akkor, ha rég nincs harmadik dimenzió, azonnal az ötödikbe repültél, fizikai testedben. 2012= 5. 2022 pedig a hatos éve, az ördögé vagy sátáné. Érezted??? 666 /// 999. Mit érzel? Választhattál, hogy ember vagy isten leszel. És döntöttél. Aki ezeket a sorokat olvasod, mi van, ha most ébredsz, ebben a pillanatban?  Mert megittad a koffeines kávédat, nem váltottál műsort. Vagyis ez egy jel volt. Mi van, ha valójában ugyanolyan játékos bolond vagy , MINT ÉN??? Csak eddig féltél ettől? Valamiért... Pedig a bolond a legnagyobb mágus, az univerzum varázslata.  A tarot első és utolsó lapja egyben (egy nagy nulla...). A Bolond, aki a világ illúzióiból kilépett.

Jön a következő 2-es. Figyelj, mert TE avatod magad...
Te vagy a kettes, az isten és az ember. Nem tudnak már félbe vágni, te vágtad félbe magad akkor, amikor leszülettél ide. Minden előre meg volt írva. Nem tudsz hibázni, tévedni. A valódi és tiszta rendszer eleme vagy. Ezért ha végre mered kinyitni a szemed, csak nevetni fogsz a földi rendszernek vélt hitetlen á-mulatba ejtő illúzióvilágon..., mert érted, ez már csak egy játék. Szóval 2023-ban nézz végre szembe a félelmeiddel. Nézz farkaszemet vele a tükörben. Csodás dolgokat fogsz megtapasztalni. Keresed az ikerleked, vagy a duálpárod? Megsúgom neked már van. Nézz a tükörbe. Mert Te magad vagy az, ki hordozza ennek a valóságát. Egy örökkön létező szellem vagy, ne feledd, ez sokkal erősebb minden ezoterikus cuccnál. Vagy meg akarsz halni 2023-ban? Akkor dönts és halj meg, ha mersz. Mert csak azok mernek ebből a játékból kilépni, akiknek már nincs dolguk itt. Akinek még dolga van, az így vagy úgy, de a maga minőségében meg fogja élni a saját gondolatai, érzései által teremtett világot. Ezért lenne érdemes elkezdeni MOST a minőségi életet élni.


Nézzük a 3 - at. Ez maga a szerelem és szex. Érzed? 2023 az alkotás éve IS. Hisz a mágus alkot, manifesztál, és egy igazi mágus a legtisztább, legszentebb eszközökkel teszi, elsőként önmaga teljes elfogadása, tisztelete által. Ha a harmadik dimenzióban akarsz még élni, ebben a csodás illúzióban, meg kell teremtened magadnak a játékos energiákat. Csak így megy. Mert neked már nem fogják megengedni, hogy felesleges "szemetet" termelj, ott van erre még több milliárd ember. Szóval ha valamit nem tiszta tudatból és szívből fogsz tenni, az első körben téged fog elérni, és nem lesz finom. Ez a hármas energiája. Minden szinten egyszerre jelen lenni, tudatosan, szerelemmel. Szerelmesen alkotni a bennünk szunnyadó tiszta szexuális energia által.

TESTBEN, 2023-ban = ALKOTÁS

Alkosd meg magad. Kezdd el azt, amire szívből vágysz, amit igazán szeretnél, csak kezdd el. És meg fogod valósítani.... Például: Megpróbálni rendbe hozni azt, ami eddig nem ment. Azzal, aki még mindig ott van melletted!!! Mert okkal van ott. Mert szeret. Merd megfogni a segítő kezeket, hisz egymásért vagyunk itt. Merd észrevenni tanítóidat a társaid szemében is. Hogy ők is meglássanak téged.
Az isten felelősséget vállal a fizikai környezetéért, és mindenért végre. Ezért az állatokat sem eszi meg. Egy istennek nincs szüksége, csak csak a saját vérére. Nem vagyunk vámpírok, örök három dimenziós lények, értsétek meg végre... Aki még bámírkodik végrehajtó létére, az ne csodálkozzon, hogy az ő energiáit is szívják. Na ez az instant karma. Meg az is, amikor a levesbe túl sok ecetet öntesz.

És közben átléptünk az új évbe. Pont így terveztem az írást,
hogy 2022-ből egy új minőségbe érkezzünk, együtt, veled. Hisz biztos vagyok benne,
hogy ebben a pillanatban (így-vagy úgy) a te érzékeid is ki vannak élezve. 
Szuper Jó Új Évet!!! 

Tessék mától mosolyogni , és azt mondani: "Basszus, Isten vagyok. De király már"

LÉLEKBEN 2023- ban = ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS
Vagyis. Lélekben tudod, kik tartoznak kikkel össze. A szétválaszthatatlan lélekszálak kapcsolata.  A lélek, fény és szellemtestvérek. Ezen a szinten már mindegy, mert 7-es mágusi energia, ami fura mód... csakra ügyileg ott van a szívben, ami 4-es. De a magyar, huncut, minden tiszta szimbolika. Ha azt mondom, négy, sokan azt hallják-hét. És be is aktiválódik a négy elem.Szóval... kedvenc dalszerzőm és "depressziós" utastársam, Feri azt énekelte:Én leszek a víz, az áradás! Én leszek a tűz, a lázadás!A vihar, ami téged eltöröl, ha engem a hazámba üldözöl!Hazámban.... Hol van számodra a haza? Mi az igazi otthonod? Hol van? Benned, vagy körülötted? Mi vagy ki az igazi haza? Vajon emlékszel még erre? (Érdemes megválaszolni magadnak ezeket a kérdéseket (ha eddig még nem tetted meg.)

"A nehézségek nem szűnnek meg egy csapásra újévkor, azonban van mire építenünk; most nem a csüggedés, hanem az összekapaszkodás ideje jött el. Isten csodája, hogy még áll hazánk!" (Novák Katalin)

- Áll, mert más világokban vagyunk mi, magyar tudatúak... Mégis...Mire várunk még? Romboljuk már végre le a régit, hogy helyet adjunk az újnak. Mit akartok még a politikától? Elvette a vizeinket, földjeinket, kizsigereli az embereket. Ezt is csak egy csodás végrehajtó energia képes megtenni - érzelemmentesen. És miért is? Hogy felismerjük, a föld nem a mi otthonunk. A miénk más. Mert utazók és egyben ősi vándorok vagytok. Ezért ne a politika álljon feletted, Ezekben a hangokban, a szavakban 2023.01.01-én, 0 óra 0 perckor mind benne voltunk és vagyunk. Együtt. Együtt írtuk ezt a szöveget is egykor... Értitek már a bolond mi?Úgy érzed, hogy az utad, hogy gyógyítsd a női, férfi energiát??? Vagy hogy segíts az embereknek a felismerésekben? Akkor rajta. Válj igazán tudatossá, de a fizikai szintről se feledkezz meg. Kezdd azzal, hogy tedd rendbe végre a saját életedet!!! Vedd magad körbe szeretettel és fénnyel. S válj te magad a fénnyé. Ne légy hamis próféta, mert abból már olyan sokan vannak. Ráadásul minden szférának megvan a saját törvénye. Ha jót akarsz tenni a világgal, a sajátod felett rendelkezz először. Elfogadással, szeretettel, s meglátod, hogy a többi kikristályosodik előtted. Csak légy nyitott az igazi lehetőségekre. Mondjuk szeretkezz végre egy tök jót a kedveseddel. Szavakkal vagy tettekkel. Veszekedjetek, vagy nevessetek nagyokat. Éljetek együtt is, ne csak egymás mellett. Vagy járjatok végre külön utat, ha annak jött el az ideje. Mert az idő csak a fizikai világ illúziója és ebből kilépni a Jelenben éléssel lehet. A lényeg, hogy jól érezd magad, mert ezzel emeled a rezonanciát, ezzel  a mosollyal gyógyítod magad és a földet, ezzel támogatod az EGY-s-ÉG- et.

Hát ez a 7-es éve, a lélek szinten. Kemény, de élvezetes. A jó és rossz játéka, sötét és fény tánca, isten és sátán összhangzat, hogy valójában minden egy. És ez az egy Te vagy. Csakis te. Ezért teremts, a szerelemmel, a szexuális energiáddal. A mozdulataiddal, szavaiddal, hangoddal. Zenéddel. A történelemmel vagy régészettel. A multidimenziók vizsgálásával. Vagy az állatok védelmével. Mindennel, ami számodra önmagad kiáradása. Ez a hetes, ez a mágus. De jól vigyázz!!! A felelősség a tiéd. Mégha egy illúzióban is vagy - felelős vagy a tetteidért, mert egy ősi energia vagy. Minden mit kiadsz, visszatér hozzád, és mostmár szinte azonnal. Úgyhogy érdemes szeretni magad és testvéreidet. Már amennyire lehet... ;) Szóval ez nem egyenlő a mártír meg a megmentő szereppel. Az egyensúly érzése mindig fog segíteni ebben.
Ez a dimenzió az egyik legszebb, mert ez az az extázis, mely összeköti a szellemet a testtel. A lélek. Ennyi feladata van. Extázisban élni: Összegyűjti az élményeket, amiket az amigdala nem enged. Az ex-tázis azt mondja az amigdalának: "Nem érdekel mit mondasz, én vagyok az erősebb, mert szeretek élni. Mert élvezem a létet... te meg csak szenvedsz." Innen fogod mindig felismerni, hogy szívvel vagy aggyal éled az életed. Nem akarsz szenvedni többet.
Nos jöjjön az utolsó rész a hármasból...


SZELLEMBEN, vagyis teljes tudatosságban 2023-ban = TUDATOS JÁTÉKOS JELENLÉT
Figyeled? A szellem képtelen különválni a testtől és a lélektől, ha ebbe az illúzióba le van születve. De bontsuk részekre, kicsit vizsgáljuk meg.
Tudatos
: Az a szellem. Mindig tudod hol vagy, mit akarsz. Idézek, talán valaki ismeri ezt a zseniális költőt: "Ha vérzik a pofád és büdös a szemed, akkor is tudod, hol van a helyed!" Ez a tudatosság. A legdurvább pillanatokban is valaki benned segít. Sosem vagy egyedül. De ezt már ismered. Ugye? Meghal valakid, és te nem összeomolsz, hanem tudod azonnal, mit kell tenned. Honnan? Tart feléd egy autó, talán meg fogsz halni. De a kezed teszi a dolgát helyetted, s lábad lassan felengedi a pedált. Nem angyal ez, lópikulát. Te magad vagy. Te tetted ezt. Tudatos voltál. Hallgass többet erre a hangra 2023-ban. Ha érzed, hogy de fel kellene hívni ezt vagy azt, ne húzd tovább, mert ha kicsekkol, már nem tudod neki megmondani, ami benned ragadt. Bármi is legyen az. Ez a szellemed. Súg neked, de nem erőszakol meg. Abszolút a fény.
Játékos
: A mágus aki tudja, hogy ő maga a mágia. Vagyis ráébred, hogy egy színjátékban van, amit tökéletesen róla mintáztak, neki rendeztek = talán sok- sok álmod volt már erről, amiben próbáltak erre emlékeztetni, de akkor te még túl bamba voltál :D. Szóval felismered, hogy játék, majd rájössz, hogy te játszol. De mi lenne basszus, ha megértenéd, hogy az egészet te rendezed? Az én kezem is te mozgatod most. Azt mondod épp nekem: "Hé Emese, írd már le, hogy szeressem jobban magam. Hogy higgyek magamban. És mikor elolvasom, majd jól meglepődök." Pukk... lepődj is meg! :D
Jelenlét: Tessék, ez a fizika. A fizika. Jelen lenni. Ezt csak egy fizikus érti meg. Vagy egy történelem szakos. :D Viccelek persze, már fáradt vagyok és túlpörgök. Annyira akarok most neked magamból adni. De lassan magam választom. Mert néha jobban szeretem magam még a nagy EGY-ÉN is, néha jobban szeretem magam a szerelmemnél, vagy a Barát-OM-nál. Vagy anyukámnál, testvéremnél stb... Az vesse rám az első követ, aki ebben a pillanatban nem érzi, hogy "Jólvan már, mikor lesz ennek az írásnak vége, hogy mehessen enni meg nézni egy jó filmet". Ezt jelenti a jelen levés.

Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad. A szíved szerint cselekszel, de ésszel. Ez a 2023. Ezt tudom neked ígérni. De ahhoz el kell hinned, hogy te már ott vagy, ahol lenned kell, és méltó vagy arra, hogy meglásd saját teremtéseidet.


Hagy meséljek egy példát, hogy megértsd, minden, amiben létezel, te magad teremted.
Egy isten - ember - létezés párbeszéd:
- Látom, szeretsz szenvedni, ezért megadom neked. - mondja a létezés.
- De én nem szeretek. Nem és nem. Utálok szenvedni... Ahhh, annyira szenvedek ettől az érzéstől... - mondja az agyad, meg az amigdala, meg a minden hülyeség is, ami pusztán ember.
- Isten vagyok, jó ez nekem. Ha nem lenne jó, már nem lennék itt. Nekem mindegy, csak valamit érezzek, etess engem testem!- mondja a benned lévő isten.
Ugye érted?
Az emberi léteddel tudod csak eldönteni, mit akarsz (az más dolog, hogy vajon mindez már el van-e előre döntve...). De ahhoz akarnod is kell.

Ígérd meg, hogy 2023-ban megtanulsz szépen beszélni önmagaddal, ahogy én is. Akard a jót a szépet, a nemes életet végre.
Ígérd meg (ne nekem, hanem magadnak), hogy mától a jelen lesz a jelened?
És ígérd meg, hogy ha elolvastad, de nem tetszik, inkább nem írsz semmit, mert akkor azzal nem nekünk, hanem neked van dolgod. Mondjuk felhagysz végre mások hibáztatásával és a kezedbe veszed az életed... ez is a te döntésed.

Nem kell véresen komolyan venni, és beleszakadni sem kell, csak
maradj ember úgy, hogy közben TUDD, ISTEN VAGY!!!

Ennyit érdemes pusztán szem előtt tartani, hogy légy egy tudatosan és játékosan áramló szellem itt, a földi illúzióban. És mikor mész, ints egyet felénk, majd indulj a fénybe, és oldódj fel a szerelemben, hogy örökké szeretkezhess... Te mázlisra Istenfajzat.


Ennyi lett volna az én írásom 2023-ról. Az összes előző évértékelőm bemásolhattam volna ide, mert ez már hatványozottan érvényes. Igazából nem mondtam újat. Tudom, elszálltam. De mit csináljak, ha közben nagyon jól esett? Valakinek mernie kell szárnyakat növeszteni, amikor eljön annak is az ideje. Az a valaki pedig te vagy az én csodásan szép és modern fizikai billentyűzetemen táncolva.

/Rejtett Kéz...a tiédben.../

Ölellek, és én így is nagyon szeretlek! 

"Én játszani jöttem ide. És te?"

© 2013 pirosmajom| Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!