Varázsló varázsszere és a varázskönyv

2020.03.01

Amikor azt mondom meditáció és önismeret, az nem varázsszer arra, hogy az életünk megváltozzon. Vagy mégis? Jobban belegondolva, úgy fogalmaznék, hogy a varázslók mi magunk vagyunk. A meditáció egy varázsszer, ami segít minket abban, hogy meglássuk teljesen önmagunkat, az életünket, környezetünket, vagyis a csodát, varázslatot. A meditációs technikák pedig a varázsló eszközei, ami maga a varázslókönyv. 😊

A könyv részletesen megmutatja, mit kell tennünk például annak érdekében, hogy energikusabbak legyünk, vagy hogy felismerjük belső igényeinket.
Ha követjük az utasítást, abban a meditatív állapotban pedig érezni kezdjük a varázsszer erejét, akkor mint egy hagymának a héja, úgy tárulnak fel bennünk apránként a felismerések.
S miért is jó ez számunkra?

Mert rájövünk, hogy varázserővel rendelkezünk, ami hatalmas érték a mai világban. És a varázserő a következő:

  • Irányítani tudjuk az időt. Nem másokat fogunk hibáztatni a saját életünkért, így csomó időnk megmarad önmagunkra.
  • Meghalljuk az addig hallhatatlant. Megtanulunk kommunikálni a testünkkel, így ha bármilyen elakadás, betegség jelentkezik, akkor jobban érezni fogjuk, mire van épp szükségünk a gyógyuláshoz.
  • Megértjük az IGEN és NEM varázsszó erejét. A határainkat ki tudjuk jelölni, bátran mondunk nemet olyan dolgokra, lehetőségekre, tettekre, melyek nem a miénk, és ezzel hatalmas igent mondunk a saját életünkre, mely minket szolgál.
  • Megleljük az igazi mágikus követ. Nem lesz többet feleslegesen drága talizmánokra szükségünk (csak ha kedvet érzünk hozzá), mert a mágus talizmánja a természet, a nap, és önmaga.
  • Varázsolni tudunk a térben. Nem akarunk többé másokat megváltoztatni, mert észlelni fogjuk, hogy pusztán azáltal, hogy mi változunk, körülöttünk minden átrendeződik.
  • Látásunk kiélesedik. Olyan dolgokat fogunk meglátni, melyet addig észre sem vettünk, így belső iránytűnk segítségével érezni fogjuk, hol van dolgunk és hol nincs.
  • Kitárul előttünk az érzékeink világa. Azzal, hogy felismerjük érzéseinket, azokon változtatni is tudunk. Nyugodtabb, békésebb életet teremthetünk magunknak, mert a varázsló alapállapota a külső szemlélés.
  • Értjük az addig érthetetlen világokat. Gondolataink, érzésvilágunk átrendeződik, ezért másként fogjuk látni azokat a dolgokat, melyek régebben kibillentettek az egyensúlyunkból. Így önmunkával vissza is találhatunk oda.
  • Felismerünk más mágusokat, varázslókat. Sokan vannak körülöttünk, kik azt az utat járják, mint mi. Egymásnak is tudunk segíteni, ha egyedül nehéz néha.

Sok-sok értékes élmény vár még arra, aki úgy dönt, hogy önmaga mesterévé szeretne válni.
A leghatalmasabb mindezek közül, hogy megértjük a valódik érték és szeretet fogalmát. És ha a szívünk és magasabb intuíciónkra hallgatva éljük tovább az életünket, valóban valami megváltozik. Egy sokkal nemesebb életet élhetünk tovább. És az út végén visszatekintve majd azt mondjuk, igen, ezért érdemes volt élni.

Ha kedvet kaptál önmagadhoz, akkor kezd el varázsolni. Csak rajtad múlik.
Csiribú- csiribá, abraka- dabra. 😊

Én egykor elindultam ezen az úton, sok-sok tapasztalatot gyűjtöttem, amit most szeretnék átadni azoknak, akiket érdekel "varázskönyvvel" együtt. 
További információ:  https://www.aramoljszabadon.hu/l/meditacios-foglalkozas-felnotteknek/

© 2013 pirosmajom| Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!