Szabad Áramlás

2017.12.20

Az áramlás bennünk történik, legbelül, mélyen. Hogy mindez megvalósuljon, energiánk szabadon mozogjon, a bennünk lévő gátjainkat fel kell oldanunk. Azokat a torlaszokat, akadályokat, melyeket mi teremtettünk egykor magunkban.
Sokszor érezhetjük azt, hogy környezetünk, a körülöttünk lévő emberek gátolnak minket az önmegvalósításban. De mindez csak kivetülés. Jelzi, hogy érdemes megtennünk az első lépést a változás felé. Egyetlen egy döntés. Csak egy. Erős elhatározás.
Nem hinni, hanem TUDni. Tudni, mik vagyunk, mik azok a helyzetek életünkben, amit élni szeretnék. Az első lépés tehát belül kezdődik.
Ha mindezt felismerjük, ha teszünk magunkért, az áramlás kívül is be fog következni. A környezetünkben, s embertársainkban is.
Kezdd hát azzal, hogy TUDD, megérdemled a gátak nélküli életet, megérdemled, hogy egy szabadon áramló energia legyél, hisz mindannyian valójában ezek vagyunk.
Én mindenkinek, kik olvassák soraimat, azt kívánom, hogy az új év kezdődjön hát ezzel az elhatározással, megértéssel, és tudással. Merjünk végre bátrak lenni, merjünk szárnyalni, hinni a csodákban. 

S hinni abban, hogy:

- Megérdemlem, hogy az utamon legyek, s mindezt élvezzem.
- Megérdemlem a megértéseket, a felismeréseket, az intuíciókat, a békét és szeretetet.
- Megérdemlem az áramlást, a tudatos megéléseket.
- Megérdemlem a tiszta, mindet elfogadó, dimenziókon átívelő szerelmet.
- Önmagamhoz hű vagyok. Minden dolgot bölcsen, tudatosan magamért teszek, hogy mindezzel másokért is létezzem.
- Nézem és látom magam. Mindig felismerem, ki vagyok, mi vagyok a változásaim sodródásában is. Ezért döntéseim utamon vezetnek.
- Bűntudatmentesen élek. A múltamat jelen cselekedeteimmel, bátorságommal, szerelmemmel, tudatosságommal, létezésemmel felülírom.
- Én vagyok a létezés. A létezés misztériuma. S minderre sejt szinten emlékszem.
- Gyönyörű a testem. Szeretem. Ezért megérdemlem, hogy időm legyen táplálni, egészségesen tartani.
- Munkám támogatja utamat, hogy harmóniában létezzem.
- Én vagyok maga, a szerelem! Ezt nap, mint nap érzem magamban. Ezért megérdemlem, hogy tisztán megéljem. Aki velem van, az méltó hozzám. S én méltó vagyok arra, hogy áramoljak ebben a létformában is.
- Megérdemlem, hogy a szexualitás a legcsodálatosabb varázslat, a legintimebb lelki és szellemi kapcsolat legyen életemben.
- Megbecsülöm magam.
- Bátor vagyok, szembe nézek félelmeimmel, végre tisztán, tudatosan élem meg, mert tudom, a félelmek nem léteznek, csak utak önmagam megismeréséhez.
- Ha néha kibillenek, hibázok, merem megélni "bukásaimat", hogy abból erőt merítve újra repülhessek.
- Az érzelmekkel, gondolatokkal nem azonosítom magam. Irányítom gondolataimat, pozitív teremtésre használom a kozmikus egység táplálása érdekében.
- Képességeim, melyek a szeretet és elfogadás útját szolgálják, erősödnek.
- Tudatom kitágul, határtalan.
- Örömmel dolgozom lélektársaimmal. Együtt, egymásért. A földért és az univerzumért.
- Végül megérdemlem, hogy időnként megpihenjek, s visszaáramoljak a teremtőbe.

Önmegvalósulásunkért elsősorban mi tudunk tenni. Ez lehet az első lépés.
Egy nagyon egyszerű gyakorlatot szeretnék most átnyújtani mindehhez.
Semmi más nem szükségeltetik hozzá, mint egy toll, papírok (esetleg napló), valamint nyugodt hely, idő, hogy kicsit el tudjunk vonulni.
A gyakorlat célja, hogy rá tudjunk hangolódni kicsit önvalónkra, azokra a vágyainkra, melyek az utunkat is meghatározzák, valamint merjük elhinni, hogy a csodák megtörténhetnek.
Tehát leülünk (vagy egy fotelbe, vagy meditációs ülésben), és lecsendesítjük a gondolatainkat. Akár egy könnyed, ének nélküli zene is szólhat a háttérben, ami segít kicsit ellazulni. Majd magunk elé vesszük a lapot, s leírjuk, milyennek látjuk magunkat a következő évben (jelen esetben 2018-ban). Hogy a figyelmünk ne nagyon cikázzon el, osszuk fel több szakaszra.
Pl. 1.) Milyen a testem, fizikai állapotom, egészségem?
2.) Önmegvalósítás, munka, kapcsolatok.
3.) Milyen döntéseket teszek önmagam érdekében, majd a világért, másokért...
Ilyen felosztásokkal könnyíthetünk, hangolódhatunk rá. De mindezek variálhatóak, változtathatóak kedvünk szerint. A lényeg, hogy legyen benne fizikai, szellemi szintű megfogalmazás is.

Persze nem kell feltétlenül az újévhez kötni. Amikor valaki azt érzi, hogy változás közeledik az életében, de még nem tudja konkrétan behatárolni, akkor ennek érdekében megteheti ezeket a döntéseket.

A gyakorlat nem egy új évi fogadalom. Inkább egy előprojekció, mely erőt ad, ha időnként elgyengülnénk. Abban az esetben, ha megfelelően rá tudjuk irányítani magunkat, valóban elhisszük, hogy megérdemeljük mindezeket a változásokat, akkor érezni fogjuk, hogy mikor írunk, sokszor nem is gondolkodunk, mintha a kezünk magunktól mozogna, írná magától a jövőnket. És mindezek a célok megtöltik később az életünket.

© 2013 pirosmajom| Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!