GONDOLATOK AZ EMBERHEZ: „MINDENKÉPPEN SZERETLEK!”

2015.05.27

Annyi kutya nem kell senkinek...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kérlek leendő gazdi, ne vásárolj, 

inkább fogadj örökbe!

"Kis barátom, te csöpp ember. A szíved még oly tiszta, s látod, érzed az igaz pillanatokat. Apró kezeid érintése mézédes számomra. Szeretlek. Látom, amikor megindulsz felém. Néha elesel, nevetve felkelsz, és jössz felém tovább. Sosem bántanálak, vigyázok rád. Ha néha játékból megcsikarlak, ne haragudj rám, én nem tudom karmaimat visszahúzni. Szeretek veled kergetőzni a parkban, és olyan jó, amikor te fogod a pórázom. Akkor bármerre mehetek, tudom, hogy képtelen vagy még megtartani. De nem teszem, mert melletted lenni a legjobb."

"Ne bánd, hogy mérges voltál, és megütöttél. Tudom, hogy nem rám haragudtál, hanem a világodra. Mindent megteszek neked, bármit, amit kérsz, csak ne haragudj, csak itt lehessek a közeledben. Te vagy a gazdám, az életem vagy. Az életem." 

"A nézésed fényt hozott az életembe. Amikor megpillantottam arcodat. Ahogy rám néztél, tudtam, hogy melletted fogom tölteni hátralévő öreg éveimet. Oly sok kutya van itt bezárva, mégis én kellettem neked. Én, a vén, fogatlan kajla kan. Barátaimat hátrahagyva a szívem szakadt meg. Itt mind arra várunk, hogy szeretett gazdánk újra ránk találjon. Hogy ismét szerethessük őt. Szerencsés vagyok, hogy haza hoztál. Hű őrzöd leszek." 

"Ne menj el, ne hagyj itt. Kérlek, kérlek gyere vissza! Mit rontottam el? Mit csináltam rosszul? Ígérem, hogy soha többet nem ások lyukat a kertedbe. És...és nem fogom többet megrágni a cipődet. Kérlek, kérlek gyere vissza. Visszajön ugye? Majd megkérdezem egy másik embertől. Hangosan ugatok, hogy meghallja kocsijában itt vagyok, és ki is futok elé, hogy meglásson. És hogy az én szerető gazdámhoz hazavigyen. Nem eszem, nem iszom, itt várok. Hiszek benned, mert tudom te is úgy szeretsz, mint én téged." 

"Én érted élek. Neked tanítok. Nem látod? Sebaj, majd egyszer fogod érteni. Minden formádat és megnyilvánulásodat szeretem. Te szelídítettél meg azért, hogy szeretni tanítsalak. Hogy megmutassam mennyire szép a lelked valójában. Még nem akarod látni, úgy ahogy engem sem. Más dolgok foglalnak le, amikre azt hiszed, fontosak. De én hűségesen kitartok, tudom, hogy egyszer látni, és hallani fogod üzenetemet, és társaimmal már nem éltünk akkor hiába. Csak annyit kívánok, úgy szeresd magad, ahogy én téged, ember!" 

© 2013 pirosmajom| Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!