2022 – Fáklyák, akik mutatják az utat…visszaérkeztél!

2022.01.02

Mint ahogy minden évben, hagyományomhoz illően most is írok egy éves értékelőt, ami jelenleg a 2022 fontos pillanatait érinti. Aki szokta olvasni az írásaimat, az már megszokhatta, hogy soraim nem szólnak mindenkinek. Így ez a "mondanivalóm" is csak keveseket szólít és érint meg. De kiket meg fog, azt majd tudni fogja, a benne megjelenő érzések és azok mintái alapján.

Nem is tudom, honnan kezdjem, mert ez az év számotokra, kiknek szólnak ezek a sorok, a végtelen lehetőségek tárházát jelenti. És aki megtanul ebben a tengerben jól szörfözni, az mindig tudni fogja a számára legkedvezőbb lehetőségeket kiválasztani megérzései, intuíciója alapján. Sokaknak az év energiája már 2021 novemberétől elérkezett. Akik erre szemfülesek voltak, azok észre is vették a hirtelen változást, hogy itt most, valami más. Valami új energia érkezett a térbe. Ez már a 2021-re is elmondható volt, amit már szintén előző év végén erősen lehetett érzékelni. 😊
Szóval a lehetőségek kihasználása, a nehézségek kiaknázása, vagy átkonvertálása finomabb, magasabb rezonanciákká. És hogy mindez miért titeket érint? Szerintem mindezt tudjátok: Mert megérdemlitek, hogy végre könnyed és játékos legyen az élet. Hisz ezzel tanítotok! Mindezen finom és könnyed energiák fenntartása pedig már CSAK és kizárólag rajtatok múlik. Ez nem jelenti azt, hogy nem történhetnek már fájó vagy nehéz dolgok velünk. Viszont az, hogy azt minek éljük meg belül, pusztán döntés kérdése. Döntés, és nézőpont váltás. Minden értünk van, minket szolgál. És a nehézségek sokszor egy új útszakasz, emelkedő kezdete, általuk fejlődünk, s leszünk egyre tudatosabbak és erősebbek. Egy lehetőség, ami változást kínál számunkra annak érdekében, hogy még tökéletesebbek legyünk, ezáltal boldogan ragyogjunk, mert mi vagyunk a tűz, a fáklya, az út, melyen kézenfogva, s magányosan is járunk. Hisz ebben a szerelemben fénylünk együtt, közösen.

2022-ben aki még nem engedte el az állati ételek fogyasztását, annak javaslom figyelje meg az energiákat, a testét, hogy szükségessé válik-e számára még ennek a fogyasztása. Ezekben a rezonanciákban ugyanis már képtelenség tartani régi étkezési szokásainkat. Ha szárnyalni akarunk (Márpedig miért ne?), akkor meditáljunk rá az állatok lényére.
Az állatok nagyon erős segítő, angyali, s őrző minőségek, akik tanítanak, s testvéreink e térben. Egyre többeknek fogjátok a szemében meglátni öntudatra ébredésüket, melyben megmutatják, hogy az áldozatkészségnek most vége. Ennyit tudtak adni az embernek, többet nem áldozhatják már fel magukat a felesleges szenvedés és kín érdekében. A nevelésük, vágóhídi élmények mind megtapadnak húsukban. Kérdezem én: Szükségesek számodra még olyan érzések, mint: gyermeked elvesztése;  egy apró térbe zárt klausztrofób érzés; állandó rettegés a haláltól, bizonytalanságtól; félelem az embertől és annak agresszív vágyaitól; kitörni akarás lehetetlensége; szomorúság az élettelen léttől..., mert ők mindezt megélik a húsipar termékeiként.
Én már nem szeretnék többet ilyenben élni. Aki még nem volt eddig nyitott rá, fontolja meg szavaimat, mert talán segíteni fogja az egészsége megőrzése érdekében is. Semmi nem kényszer, de egy jó buliról maradsz le, ha tested nem készíted fel arra, aki valójában, és eredendően vagy. Ezért feleslegesek azok az illúziók is már, mikor valaki azzal áltatja magát, hogy az állati étel elfogyasztása után majd elmond érte egy szent imát, hogy testében az fénnyé váljon. Persze, valójában minden fény, de ha te magad vagy a fény, miért van még szükséged felesleges körökre? És miért van még szükség önáltatásra? Most még megvan a lehetőséged arra, hogy megértsd, ki vagy. Utolsó kör, és számtalan lehetőség. Ha nem élsz vele, akkor az sem baj. A kérdés, inkább az,  hogy érzed-e te is a hívást : "Kár lenne kihagyni!"

Nézzük akkor sorban, mit lenne kár kihagyni 2022-ben. Jövőbe nem fogok jósolni, miért korlátoznám be a lehetőségeiteket? Meg egyébként sem látok a jövőbe... 😊 Mindig a jelenben érdekes lenni, mert ezzel teremtünk mindent, mit érdemes.

  • 2022-ben már sose csak a fényt, hanem annak forrását is keresd! Ez fontos, mert fel kell végre ismerned ki vagy, és miért vagy itt. Merj bátor lenni, és merd erődet, tudásodat felvállalni annak érdekében, hogy másoknak segíthess. Mert azért vagy itt. Komoly szolgálatot teszel önmagad és univerzumod felé. Ezeket a mondatokat ha szükséges, ismételd meg magadban néha és ízlelgesd az ízét benned, amit hagyott. Úgy szolgálj másokat, mintha azt magaddal tennéd. A legfinomabb, legkönnyedebb, vagy legpusztítóbb, de könyörületteljes ébresztő energiával, akár önmagaddal szemben is (Vedd észre gyengeségeidet, félelmeidet, fájdalmaidat. Elfojtás helyett dolgozz velük, értsd meg, hogy uralni tudd a saját érzéseidet, gondolataidat, amikor szükséges.)  Sokaknak ez az utolsó lehetősége bármilyen irányba történő mozdulásra, ezért válj végre igazi utaddá, melyért leszülettél.
  • Évek óta aratás / szüret zajlik a térben. Amit most írok, talán csak egy mese, vagy az igazi energiák játéka. A kundalini energia térben való megérkezése (ami nekünk eredendően testünkben van) az egyik legszebb eszköze volt, melyből később "világjárvány" lett. Hát nem csodás, hogy próbálták ébreszteni az emberiséget (félelemmel, az egység szétzilálásával)? Ez a mentális háború a legzseniálisabb eszköz azok részére, kik nem kaptak még eleget, kik még nem elég fáradtak a felébredéshez... Akik már ezer és egy háborút megéltek, nem akartak részt venni tovább a szétszakadásban, csak az egészben. És lám, végül ők nyerik így meg a háborút. Nem harcolnak már többé, mert ha végül nem lesz kinek harcolnia, a csata is elveszti értelmét. Függetlenül attól, hogy be van oltva valaki, vagy nem, felesleges bántani egymást. Mert a két energia egy és ugyanaz. A járvány, mint férfi energia, melynek "ellenszere" az oltás, mint nő. Kettőjük izgalmas táncát láthatjuk a világban. Miért is kellene megfeszülni? Mert elérkezett végre az egységtudat, a szerelem világunkba? 2022-ben ezért merjünk csak "táncolni", vagyis áramolni ebben a csodás és különleges térben. Számunkra már  a létezés úgysem fogja engedni, hogy megrekedjünk.
  • Ha megfigyeled a számokat, 2022 egy elég erőteljes, mantrikus szám. Mint egy ismétlődő, igen pörgő és kemény rezonanciájú MANTRA. 2022-2022-2022-2022-2022.... Ilyen magas szintű szüret már rég nem létezett. A kör bepörgeti a sarlót, ami aratja le a különböző szellemi szférák minőségét. A kettes a dualitás, vagyis nő-férfi, fény-sötét, jó-rossz kifejeződése. De hogy ne csak dualitásnak lásd, mutatok valamit. Ha mutató és középső ujjad felnyitod, s kissé széttárod, az maga a BÉKE jele lesz számodra. Bármikor, ha elkap a dualitás energiája, vagyis bármi, ami félelemmé változik benned, jusson eszedbe ez a mudra ✌️. Csak mutass egy béke jelet, és ujjaid széttárása megnyitja szívcsakrádat azért, hogy ismét egy igazi csatorna, vagyis teljes egész lehess. Tehát a dualitás erősen jelen lesz - azért, hogy az emberek méginkább akarják vagy ne az eggyé válást -, de mivel a kettes szám háromszor is benne van, az a szenthármasságot mutatja. Vagyis egyrészt a család, mint apa-gyermek-anya. Itt nem csak a fizikai család, de szellem családtagjaink felismerése is szükséges lesz. Egyre több szellemcsalád tagoddal fog az élet összehozni. Másrészt a szenthármasság a test-lélek-szellem kapcsolatát fejezi ki (isten, ember, szent lélek). Vagyis minden szintet elér végre a szüret eszköze. A nulla, kör pedig az egészet olyan mértékben bepörgeti, hogy néha időd nem lesz feldolgozni az eseményeket, mert annyira áramlós lesz a léted (persze csak ha így döntesz). És így maga a gépezet, a szüret eszköze a  SZER-ELEM energia minden szintjét felébresztheti benned.
  • Nézzünk rá, mit jelent számodra a szerelem. Egyrészt képes vagy-e már szerelmes lenni önmagadba? Képes vagy-e már megajándékozni magad magánnyal? Vagy társsal? Családtagokkal? Barátokkal? Ismeretlenekkel, kikkel dolgod van? Aki szerelmesé mer válni önmagába, az maga válik a szerelemmé. A lélek és szellemi minőségünk egyesülése. És a fizikai szint kifejező eszköze nem más, mint a földi kapcsolódások, engedések vagy egybeolvadások. Test, lélek, szellem. E három érzés kifejeződése megérdemel odafigyelést, türelmet, öleléseket, nevetéseket, táncot, éneket, boldogságot, bizsergést, élni akarást, élni vágyást és életté levést. Ez legyen most számunkra a 2022. Együtt létezni így, ebben a hatalmas térben. És ezzel olyan kapukat leszünk képesek kinyitni, hogy azt egyenlőre még elképzelni sem tudjuk, milyen jó is lesz.
  • Ebben az éven, mint ahogy eddig is, sokszor fognak megkísérteni minket, hisz ahogy a dualitás mutatja, mindig lesz jó és rossz ezen a szinten. A te dolgod ezért az, hogy ne a dualitás szintjén lásd világodat, hanem a KÉT-s-ÉG szintjén. Nem lehet benned semmi kétség afelől, ki vagy. Te magad vagy már a dualitás, mint nő és férfi egy testben, és te magad vagy a fény és árnyék, ezért el kell fogadd nem csak a másik nemet, hanem a másik oldalt is magadban és mások tekintetében. S ha ezt megérted, nem kisértenek meg többé téged, mert te magad leszel a kísértő, aki útjára engedhetett már másokat. Ezért bátran fogadd be mindazt, MI téged szolgál, hogy abból bármikor erőt meríthess.
  • Ápold az egód és tudatosságod egyszerre. Nem eldobni kell az egót, mert annak ereje míg élsz, végtelen. Tanuld meg tisztelni végre gondolataidat és érzéseidet. Minden érzésnek és gondolatnak helye van akkor és abban a pillanatban, mikor megérkezik. De fenntartani azt már nem kell. Ezért mikor már nem szolgál az téged, engedd el. Tanulj meg igazán elengedni. Nem másokat... Elengedni önmagad, s akkor szabad és tiszta leszel, mint egy hattyú. Adj munkát az elmédnek, légy kreatív, alkoss bármit, ami jó érzés számodra. Érzéseid engedd áramolni a pillanat hevében akkor is, ha néha nehéz. És urald önmagad, ehhez időnként vonulj el, kicsit töltődj magodból, hogy ismét erőt meríthess..
  • Nézd meg hány hattyú van a 2022-ben? Tisztelettel szegd magasba a fejed, járj kihúzott háttal, hogy az egyenes gerinc és tartásból adódóan akkor is csatornaként, forrásként rezegj, mikor az úton jársz, vagy valaki szemébe nézel. Te már ezzel ébresztesz. Fedezd fel végre valóságodat, s válj te magad a spiritualitássá. Légy végre öntudatos és húzd ki magad, így szívcsakrád is megnyílik, s érezni fogod az erődet, és szabadságodat, mely tiszta tudatodból szívedbe érkezik. Szóval nem kell már hagynunk senkinek, hogy láncra verjen minket. Senkinek, még önmagunknak sem. Ha nem érzed jól magad egy helyzetben, mert attól már megfulladsz és összeroppant, akkor dönts és lépj végre. Ki a levegőre, a létezésbe, az életbe, ahol tényleg fellélegezhetsz. Nem látod még a célodat? Akkor lásd meg azt a lehetőséget, ami megmutatja, hogy most épp mi lenne a legkedvezőbb számodra annak érdekében, hogy önmagadat közben szeresd.
  • Találd meg családod tagjait. vagy társad, vedd észre az igazi barátaid végre, ha ezt súgja lényed. De vigyázz kérlek, mert mindehhez csukott fizikai szemmel, s nyitott szívvel kell járnod. Kifejezve, hogy "Itt már nem én irányítok, hanem a lényem, aki mindennél jobban szeret engem. Ezért megbízok benne, mert érzem és értem önvalómat!" Te már nem az vagy, kinek eddig gondoltad magad. Vajon észrevetted változásaidat, megnyílt képességeidet? Sokan, nagyon sokan dolgoztak itt a térben azért, hogy Te végre önmagad lehess, egy szabadon szárnyaló szellem. Tiszteld hát meg láthatatlan segítőid azzal, hogy észreveszed magadban munkásságukat az általad érzett szeretetük és mély tiszteletük által. S vajon észreveszed-e társaidban, az emberekben is a változás minden formáját? Ha felfedezted magad, engedd meg másoknak is a felfedezés öröme által. 
  • 2022-ben a legfontosabb képességed szerezheted meg, mely itt ebben a létformában nem más, mint az élet szeretete és tisztelete. Aki felismeri, hogy ő maga nem csak a játékos, de játékának szerzője és rendezője is egyben, az a legnagyobb tudást kapja meg itt, földi léte kezében, mely több a jövőbelátás, időutazás, dimenzióváltás, harmadik szemmel látás képességénél. Mert az élet az a minden. Kár lenne kihagyni, ugye? Merj hát álmodozni a leghűbb pontossággal arról, mivé szeretnél válni? S mindezek után kérlek figyeld meg azt, aki most vagy, aki lettél az elmúlt évek során. Észre fogod venni, mennyi újjászületésen mentél már át, mennyi változáson. Csak pörgesd vissza az eseményeket, hogy mennyi mindenre megváltoztak a reakcióid, érzéseid, gondolataid. Mennyi minden lett könnyebb? S mennyi minden nehezebb..., mégis elbírtad terheid, melyet az élet eléd tett. Még mindig itt vagy, s létezel. Tehát Te változz az élet szeretete által, hogy környezeted is megváltozzon körülötted.
  • Megtanultad érzékelni a kollektív tudat világait, ezért csomó érzés és gondolat, mely benned kételyt vagy félelmet ébresztett, nem pusztán a tiéd volt. Gondoltál néha erre az utóbbi időben, ha nagyon sz@rul voltál? Persze nyilván az érzés részben a tiéd is, mert rés volt benned ezekre az érzésekre, amit kiválthatott félelem, kétely stb... Viszont felismeréseid, vagy problémahelyzet áthidalásával mindig töltötted a kollektív tudatot. És természetesen töltöttél bele sok negatív érzést is... Ezeket szerencsére mindig minél előbb visszakapjuk mind, hogy helyrehozhassuk hibáinkat. Értsd meg végre kérlek, hogy nem te vagy a beteg és nem is a világ! A kollektív tudatban még sok-sok ember van, ki vágyná a felismerést, csak a fájdalmai és egója, dühe, haragja miatt nem tudja, hogy kell továbblépni. Hisz be van szűkülve a tudata. De neked már nincs! Ezért ha te magad válsz a felismeréssé 2022-ben, vagy mindazzá, amit képviselni szeretnél önmagad által, akkor a megjelenésed, hangod, tekinteted, és minden, mi által kiáradsz, ébreszteni fogja azokat, kiket pont Neked KELL!
  • Évek óta írom ezt, most már még erősebb energiával kérve: Lásd meg végre, ki vagy, s ne engedd, hogy a kisebbrendűség megkísértsen téged. Mindig TUDD, hogy ki vagy. Tudnod kell, ez van. De te képes vagy már erre, hidd el, és tudd. Ezért lásd meg, mivé alakultál át csak az elmúlt három hónap során? Midig sikerül az, mit a szíved tisztán és valóban vágyik, mert ez a te utad. És ezután is a te utad lesz. Ne másoknak akarj már megfelelni, csakis magadnak. Én tudom, hogy néha ez még nehéz, de vedd észre a valódi igényeidet, mert végül úgyis neked lesz nehezebb, ha nem hallgatsz a lelkedre. Nem mindig azzal segítesz, hogy folyton jelen vagy mások életében. Magad felé is tégy szolgálatot, hogy táplálni tudd saját fényed, mely végül másokat is feltüzel.
  • Fáklya vagy, ki mutatja az utat. S ha ezt elfelejtenéd, érkezz vissza forrásodba, s merítkezz meg ebben. A valódi öntudatodban. Meditálj sokat, sokat! Hagyd, hogy lényed felvegye veled a kapcsolatot, és hogy mutassa intuícióid, érzékeid által az utat. Beszélgess vele többet, halld meg, amit súg, mutat neked. S ígérem, ez az  út számodra a legszenvedélyesebb érzéssé válhat, csak légy magaddal néha, csendben. Szeresd önmagad, a tested, foglalkozz magaddal, tápláld őt a legtisztább energiákkal, a növények élő, lélegző rezonanciájával. Az elmédnek engedd meg végre a kreatív gondolatokat a felesleges negatív energiák termelése helyett. Van abból most bőven elég más síkokon... Ezért felelősséggel éld az életed. Lásd meg a benned lévő tüzet mások szemében, érezd, hogy nyit meg téged másik tanítómester akár egy érzéssel, tekintettel. Láss meg minél több tanítót, barátot, családtagot, szerelmet, adjátok át egymásnak tudásotokat, világaitokat.
  • Visszaérkeztél! Oda, ahonnan eredendően jöttél. Te magad vagy a mag, a forrás, lényed kiáradása. Elhiszed nekem? Észrevetted már, hogy ezzé váltál, s válsz folyamatosan? Ezt az energiát légy képes minél többet megtartani egész évben, s akkor egy olyan mesterré válsz, aki zöld utat kap mindenhez, mely számára a boldogság. Akkor egy új dimenzióba érkezel még ebben az évben, melyet régóta, gondosan, a legkozmikusabb szeretettel készítenek elő neked segítőid, társaid. Egy olyanba szüreteled le magad is, ahol érteni fogod, miért nem kell már szenvedni többet. És akkor tudsz majd igazán teremteni magasabb és magasabb világokat önmagad s talán mások számára is. S ezzel egy időben, emeled földanya rezgéseit is, mert itt, most vele együtt létezel. Itt már Te vagy minden. Minden, ami az élet. Te vagy a föld, a csillagok, nap és a hold. Az állatok, növények, a természet elemei. Élj hát ezekkel a lehetőségekkel, mint egy Isten, ki emberként szemléli valóságát! Visszaérkeztél a szenthármasság létébe. 

Ezek voltak azok az érzésvilágok, melyet fontosnak véltem megosztani Veled. Bízom benne, hogy írásom megölelte tested, érzéseim megérintette lelked, tudatosságom pedig hívta lényed tudatosságát. És ha már ezzel segíthettem, akkor áldottnak érzem ezt a pillanatot. Ezt, pont ezt, mikor épp ezt a sort olvasod.😊 Ez lesz hát 2022 röviden és tisztán. Akit kell, megfogsz érinteni, akkor is ha még ezt nem látod. Akit szükséges, fel fogsz ébreszteni akkor is, ha nem vagy erre tudatos. Véletlenek már nincsenek, ezt illik tudni és érezni is. Vágysz valamire, valakikre és valakire, tudom. Ne dualizáld érzéseidet, csak hagyd, hogy megérkezzen, majd eltávozzon. Ne adj nevet annak, aminek nem lehet, engedd el az ikerlélek, duálpár, lélektárs neveket, mert ebben a valóságban talán már csak összezavar Téged. Ezt most engedd el, pusztán azért, hogy tisztán láss. Mert először neked kell elengedni magad, hogy bárki, aki ilyen minőségben érkezik hozzád, hogy téged megérintsen, azzal megérdemlitek már a könnyedséget. A könnyed, tudatos energiákat. Kezdj végre "táncolni" abban a térben, melyet megnyitottál magadnak. Megjártam sok-sok utat, s tudom miről beszélek, ezért hatalmas szerelemmel adom át számodra felismeréseimet, és szellemcsaládom tapasztalatait, mely ott rejlik és fénylik a kollektív tudatszintek sokaságában. Ha érzed ennek hívását, találd meg a közös felismeréseket ebben az évben, a háromszögletű kerek erdőben, melyben ott rejlenek a te régi életeid emlékei is. Ne csak a vágyaid, vagy félelmeid, hanem a szíved útját is kövesd végre. A három kettesre is nagyon figyelj, s fedezd fel ennek örömeit magadban, s másokban is. A test, lélek és szellem szintjén. Szóval vállald fel végre teljesen önmagad, a létezésed minden szintjén. Ha elakadsz, bátran és őszintén kérj segítséget, mert ez pedig a kör ereje, időnként szükségünk van másokra, ettől vagyunk EGYek.

Köszönöm, hogy türelmesen és nyitottan végig olvastad soraimat. Stilisztikai hibáktól tekintsen el az, ki érzékelte, akinek meg nem szükséges, mert nem vette észre, azért külön köszönet! 😉
Merd élvezni földi léted igazi örömeit. Légy sokat azokkal, kik fontosak neked, s merj néha magányodba burkolózva elszakadni kicsit. S mindezt azért, hogy innentől csak szeretni tudd magad önmagad s mások tükrében. Legyen hát áldott, szerelmes, szenvedélyes, nyitott, mesteri, különleges felismerésekkel teli utatok az elkövetkezendő 2022-es évben!

S ha kedved tartja, hallgasd meg ezt a hanganyagot, Teremtés meditáció a transzcendens tudatállapothoz:  

© 2013 pirosmajom| Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!